auto auto
Home » Alpine A110 Color Edition

A110 Color Edition

De nieuwe Alpine A110 Color Edition is een speciale uitvoering met een exclusieve carrosseriekleur, die jaarlijks wisselt en gedurende een beperkte periode wordt aangeboden. Voor 2020 is de A110 Color Edition uitgevoerd in de opvallende kleur Jaune Tournesol, een bekende kleur uit de rijke historie van Alpine. Het onderstel en de aandrijflijn zijn hetzelfde als bij de Alpine A110S.

schuine_gedeelte_desktop schuine_gedeelte_tablet schuine_gedeelte_mobiel

Interieur

De Tricolore badges in het in- en exterieur zijn bij deze auto vervangen door carbon en gele badges. Elders in de cockpit van de Alpine matchen de grijze stiksels en gele 12-uursmarkering op het stuurwiel met de carrosseriekleur, net als de Alpine-logo’s op de kuipstoelen. Een speciale badge op de middenconsole verwijst naar de gelimiteerde oplage van deze unieke auto.

Specificaties

  • Hoogwaardige Dinamica interieurbekleding
  • Geborsteld aluminium pedalen
  • Focal audio en navigatiesysteem aangepast voor Alpine
afbeeldingg
schuine_gedeelte_desktop schuine_gedeelte_tablet schuine_gedeelte_mobiel

Exterieur

De niet-metallic Jaune Tournesol lakkleur past mooi bij de zwarte details van deze kleurvolle auto, zoals de Alpine-logo’s, in de LED-koplampen en bij de 18-inch ‘GT Race’ lichtmetalen wielen. De remklauwen zijn afgewerkt in antraciet. Een dak van koolstofvezel is optioneel verkrijgbaar om het zwaartepunt te verlagen en het contrast tussen de gele carrosseriekleur en donkerdere stylingelementen te vergroten.

Specificaties

  • Parkeersensoren voor en achter
  • Achteruitrijcamera
  • 18-inch ‘GT Race’ lichtmetalen wielen
  • Exclusieve carrosseriekleur Jaune Tournesol
schuine_gedeelte_desktop schuine_gedeelte_tablet schuine_gedeelte_mobiel

Technische gegevens

De A110 Color Edition heeft een extra krachtige powerunit met maar liefst 290 pk en een nog scherper onderstel dan bij de andere A110-uitvoeringen. De sprint van 0-100 km/u vergt slechts 4,4 seconden geduld, terwijl de topsnelheid 260 km/u bedraagt. De turbodruk is met 0,4 bar verhoogd ten opzichte van de andere uitvoeringen waardoor het ‘power to weight’ ratio wordt bevordert naar 3,8 kg per pk.

afbeeldingg
schuine_gedeelte_desktop schuine_gedeelte_tablet schuine_gedeelte_mobiel

Interesse

De Alpine A110 Color Edition zal in 2020 exclusief in de kleur Jaune Tournesol verkrijgbaar zijn, daarna verdwijnt de kleur uit het aanbod, waarna de Color Edition in een andere exclusieve carrosseriekleur wordt aangeboden. Nieuwsgierig naar de Alpine A110 Color Edition? In ons Alpine Centre in Hengelo kunt u al onze modellen eens goed bekijken. Als één van de twee Alpine verkooppunten in Nederland helpen wij u graag verder bij het vinden van uw Alpine A110. Maak een afspraak voor een proefrit of vraag meer informatie aan.

streep

Munsterhuis blijft voor u klaarstaan!

Ook nu, nadat de overheid de nieuwe regelementen bekend heeft gemaakt,
blijft Munsterhuis voor u klaarstaan! Onze werkplaatsen blijven
geopend, echter hebben wij helaas onze showrooms moeten sluiten.

Lees hier meer over onze maatregelen en ons beleid.

Momenteel kampen we met een internetstoring.
Daardoor zijn wij helaas niet bereikbaar via mail of telefoon.
We hopen u zo snel mogelijk weer te woord te kunnen staan.
De showroom is uiteraard wel geopend!